Menu Close

Showing 433–444 of 462 results

 • 441 ден

  Овој труд ги опишува големите настани од историјата на уметноста во сите земји од светот, од праисторијата, па до денес. Целата книга е проткаена со…

 • 441 ден

  Комуникацијата меѓу луѓето, говорот, јазикот, писмото подоцна развивајќи се и мултимедијално во облик на весник, телевизија, радио и на крајот секако и компјутерската писменост е…

 • 441 ден

  Овој труд, поделен на пет делови, илустративно ве води низ историјата на матеметиката и информатиката со прецизни информации, додека привлечниот начин на прикажување на симболите,…

 • 441 ден

  Повеќе од четири милијарди години го делат појавувањето на првите живи суштества на Земјата од појавата на човекот: Низ странициве кои изобилуваат со големи колор…

 • 441 ден

  Оваа книга претставува цела една палета спортски активности, кои можат да се практикуваат како спортови во слободно време или пак, како спортови со натпреварувачки карактер.…

 • 450 ден

  Сеќавањето е лажливо… Страста е ѓаволска работа. Нема ниту да трепнеш, а таа ќе помине и ќе остане само јалово сеќавање.

 • 450 ден

  Општа енциклопедија за најмладите, во која се опфатени повеќе теми, поделени во 5 области: на тема, како, кога, каде и зошто. Илустрациите го дообјаснуваат поимот…

 • 473 ден

  Логика рондо е токму тоа со којашто вашето дете треба да си игра и притоа да научи нешто. Педагозите ја препорачуваат бидејќи ја унапредува: концентрацијата,…

 • 499 ден

  Најубавите детски песнички од македонски автори, проследени со весели и разиграни илустрации! Категорија: Збирки песнички Едиција: / Димензии: 300/210 – 41 стр., тврд повез

 • 525 ден

  Оваа интересна и едукативна книга е наменета, пред се, за учениците и за сите оние што сакаат да учат преку игра и забава. Содржи 1000…

 • 550 ден

  Сакаш ли да станеш вистински научник и да ги изненадиш своето семејство и пријателите? Тоа е главната намена на оваа книга. Ќе те води и…

 • 550 ден

  Сакаш ли да станеш вистински научник и да ги изненадиш своето семејство и пријателите? Тоа е главната намена на оваа книга. Ќе те води и…