Menu Close

500 зборови

199 ден

Следејќи ги најубавите приказни, вашето дете ќе научи многу зборови на англиски и нивното соодветно значење на македонски јазик. На лесен и забавен начин, збогатете го речникот на вашето дете, со тоа што ќе му ја подарите оваа книга.

Категорија: Прирачници
Едиција:
Димензии: 285/220 mm- 62 стр.;тврд повез и илустрации во боја

Category:

Следејќи ги најубавите приказни, вашето дете ќе научи многу зборови на англиски и нивното соодветно значење на македонски јазик. На лесен и забавен начин, збогатете го речникот на вашето дете, со тоа што ќе му ја подарите оваа книга.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “500 зборови”

    Your email address will not be published.