Menu Close

365 приказни за добра ноќ

680 ден

За секој ден во годината по една приказна, сосема нова и различна од се што вашите деца чуле досега. За првиот ден од месецот е резервирана една долга приказна, а понатаму останатите приказни за останатите денови во месецот се пократки. Секоја приказна има своја илустрација во колор, која визуелно ја доближува приказната до детето.

Категорија: Збирки приказни
Едиција:
Димензии: 197/273 mm- 229 стр.;тврд повез и илустрации во боја

За секој ден во годината по една приказна, сосема нова и различна од се што вашите деца чуле досега. За првиот ден од месецот е резервирана една долга приказна, а понатаму останатите приказни за останатите денови во месецот се пократки. Секоја приказна има своја илустрација во колор, која визуелно ја доближува приказната до детето.

Please follow and like us:

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “365 приказни за добра ноќ”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *