Menu Close

365 МОРАЛНИ ПРИКАЗНИ

680 ден

Задачата на приказните не е само да нé транспортираат во светот на фантазијата. Тие, исто така, можат и да нé научат на многу корисни лекции во животот. Со оваа книга ќе влезете во фантастичниот свет на приказните и секој ден ќе научите нова поука! Откако ќе ги прочитате овие 365 приказни, ќе се здобиете со многу морални вредности, кои ќе ви користат до крајот на животот.
Започнете со читање!

Категорија: Збирки приказни
Едиција:
Димензии: 197/273 mm- 225 стр.;тврд повез и илустрации во боја

Category:

Задачата на приказните не е само да нé транспортираат во светот на фантазијата. Тие, исто така, можат и да нé научат на многу корисни лекции во животот. Со оваа книга ќе влезете во фантастичниот свет на приказните и секој ден ќе научите нова поука! Откако ќе ги прочитате овие 365 приказни, ќе се здобиете со многу морални вредности, кои ќе ви користат до крајот на животот.
Започнете со читање!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “365 МОРАЛНИ ПРИКАЗНИ”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *