Menu Close

Човекот од маглата

350 ден

Ноќта во која се се промени засекогаш беше ладна и магличава, во гратчето скриено меѓу сенките на Алпите.

Out of stock

Можеби токму поради таа магла автомобилот на специјалниот агент слета од патот. Тој е во шок – не се сеќава зошто е тука каде што е, ниту пак, како стасал дотаму. Сепак, едно е сигурно: требаше да биде на некое друго место, далеку одовде…

Please follow and like us:

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Човекот од маглата”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Translate »