Menu Close

Циркус

100 ден

Во овие боенки кои се навистина лесни за боење, релјефните граничници ќе им помогнат на децата да бојат во ограничениот простор и нивните цртежи да бидат навистина прецизни. Исто така има многубројни илустрации и нови зборчиња кои децата ќе ги научат преку поврзување со главниот цртеж. Наслови во оваа серија се: Продавница, Животни, Циркус и Превозни средства.

Категорија: Боенки
Едиција: Лесно се бои
Димензии: 240/240 mm-12 страници

Category:

Во овие боенки кои се навистина лесни за боење, релјефните граничници ќе им помогнат на децата да бојат во ограничениот простор и нивните цртежи да бидат навистина прецизни. Исто така има многубројни илустрации и нови зборчиња кои децата ќе ги научат преку поврзување со главниот цртеж. Наслови во оваа серија се: Продавница, Животни, Циркус и Превозни средства.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Циркус”

    Your email address will not be published.