Menu Close

ХРОНИКА НА НАЈАВЕНАТА СМРТ НА ИМЕТО

ден

Книгата им ја посветувам на храбрите и достоинствени
МАКЕДОНСКИ УСТАВОБРАНИТЕЛИ
Јане Ченто и Игор Дурловски

БЕСПЛАТНО ПРЕЗЕМИ / FREE DOWNLOAD

„Во ова плитко, сервилно време – мора нешто да се стори.
Јас своето го сторив и би сакал да ги посрамам оние пријатели
со тврдо срце, што некогаш толку многу сакаа, а сега молчат.
Кога се заедно, во збиени редови, и најстрашливите регрути
се полни со храброст. Но вистинската храброст ја pокажува
само оној што е сам.“
Хајнрих Хајне до Ванхаген ван Ензе

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “ХРОНИКА НА НАЈАВЕНАТА СМРТ НА ИМЕТО”

    Your email address will not be published.