Menu Close

Хајди-голема книга со приказни

750 ден

Оваа книга претставува збирка од 20 приказни за малото девојче Хајди и нејзините авантури на планината, на фармата, на море, во Париз, Америка и уште многу други заедно со нејзините пријатели.

Категорија: Збирки приказни
Едиција: /
Димензии: 200/255 mm-320 страници, тврд повез, илустрации во боја

Category:

Оваа книга претставува збирка од 20 приказни за малото девојче Хајди и нејзините авантури на планината, на фармата, на море, во Париз, Америка и уште многу други заедно со нејзините пријатели.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Хајди-голема книга со приказни”

    Your email address will not be published.