Menu Close

Француско-Македонски и Македонско-Француски речник (Copy)

578 ден

Со повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, кратка граматика на францускиот јазик и тематски табели овој речник е еднакво корисен и за учениците во основните и средните училишта и за студентите и за сите оние што сакаат да научат. Речникот ја опфаќа лексиката на современиот француски говорен и литературен јазик, како и одреден број зборови од разни научни области.

Категорија: Речници
Едиција: /
Димензии: 118/170 mm – 690 стр; тврд повез

Со повеќе од 100.000 зборови, изрази и фрази, кратка граматика на францускиот јазик и тематски табели овој речник е еднакво корисен и за учениците во основните и средните училишта и за студентите и за сите оние што сакаат да научат. Речникот ја опфаќа лексиката на современиот француски говорен и литературен јазик, како и одреден број зборови од разни научни области.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Француско-Македонски и Македонско-Француски речник (Copy)”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »