Menu Close

Фенг Шуи – сет

600 ден

Фенг Шуи, мудроста на живеењето кај Источните народи, служи за постигнување на хармонија со околината и зграпчување на позитивната енергија. Сетот содржи една илустрирана книга во боја, еден компас, една багуа, едно метро од фенг шуи и две монети од и Чинг.

Категорија: Прирачници
Едиција: /
Димензии: 240/240 mm-191 страници, брош повез

Category:

Фенг Шуи, мудроста на живеењето кај Источните народи, служи за постигнување на хармонија со околината и зграпчување на позитивната енергија. Сетот содржи една илустрирана книга во боја, еден компас, една багуа, едно метро од фенг шуи и две монети од и Чинг.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Фенг Шуи – сет”

    Your email address will not be published.