Menu Close

Училиште

179 ден

Не се вели залудно: Од колепка, па до гроб, со секакво бреме, најубаво е училишното време! Во оваа книга, која претставува еден интересен вовед и водич низ училишниот живот за секој ученик, времето поминато во училиште е прикажано како најбезгрижниот и највесел период во животот на секој човек. Топло им ја препорачуваме на сите ученици.

Категорија: Прирачници
Едиција: Без влакна на јазикот
Димензии: 164/232 mm -78 стрaници; брош повез

Category:

Не се вели залудно: Од колепка, па до гроб, со секакво бреме, најубаво е училишното време! Во оваа книга, која претставува еден интересен вовед и водич низ училишниот живот за секој ученик, времето поминато во училиште е прикажано како најбезгрижниот и највесел период во животот на секој човек. Топло им ја препорачуваме на сите ученици.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Училиште”

    Your email address will not be published.