Menu Close

Т.е. љ.у.б.а.м. – …тоа е вистината

250 ден

Книга која ќе остане во душата… засекогаш!

Приказна за безусловната љубов, љубов ослободена од секакви клиеша кој ќе ве погоди в срце со својата посебност, силина, необичност, со драматичните пресврти и возбуда, за упорноста и храброста, за никогаш да не се откажеш од љубовта и сонишата.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Т.е. љ.у.б.а.м. – …тоа е вистината”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *