Menu Close

Ткаенини

138 ден

Низ овие страници ќе најдеш серија забавни рачни изработки направени со ткаенина. Остави да те изненади секоја идеја и со сопствени раце направи цел еден свет од непресушна фантазија.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Ајде да создаваме
Димензии: 214/283 mm-32 страници

Category:

Низ овие страници ќе најдеш серија забавни рачни изработки направени со ткаенина. Остави да те изненади секоја идеја и со сопствени раце направи цел еден свет од непресушна фантазија.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Ткаенини”

    Your email address will not be published.