Menu Close

Ти-Џеј прави забава

80 ден

Како што растат децата, општеството очекува од нив да ги контролираат своите движечки емоции. Во нивни најдобар интерес е уште од најмала возраст да научат како да владеат со емоциитеи да ги изразуваат позитивно. Исто така, децата мора да научат како нивните емоции влијаат на другите и може да имаат огромен ефект на нивниот секојдневен живот. Тука се јавува потреба од развивање на емотивниот коефициент за подобро да ги разберат, сочувствуваат и да се соочуваат со различните животни ситуации.

Категорија: Сликовници
Едиција:
Димензии: 210,200 mm- 24стр.; мек повез и илустрации во боја

Категорија:

Како што растат децата, општеството очекува од нив да ги контролираат своите движечки емоции. Во нивни најдобар интерес е уште од најмала возраст да научат како да владеат со емоциитеи да ги изразуваат позитивно. Исто така, децата мора да научат како нивните емоции влијаат на другите и може да имаат огромен ефект на нивниот секојдневен живот. Тука се јавува потреба од развивање на емотивниот коефициент за подобро да ги разберат, сочувствуваат и да се соочуваат со различните животни ситуации.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Ти-Џеј прави забава”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »