Menu Close

Тестови за мали ученичиња

350 ден

Тестовите за мали ученичиња се изработени од професионални педагози и психолози, со кои ќе може полесно да се провери предзнаењето на вашето дете и ќе му помогне во подготовката за понатамошното учење и подобрување на знаењето. Изданието е наменето за деца од 6-8 години. Книгата тематски е поделена на 6 области: внимание и меморија, мислење, математика, развивање на говорот, читање и подготовка на рацете за пишување.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Развој на детето
Димензии: 200/260 mm-238 страници; брош повез

Category:

Тестовите за мали ученичиња се изработени од професионални педагози и психолози, со кои ќе може полесно да се провери предзнаењето на вашето дете и ќе му помогне во подготовката за понатамошното учење и подобрување на знаењето. Изданието е наменето за деца од 6-8 години. Книгата тематски е поделена на 6 области: внимание и меморија, мислење, математика, развивање на говорот, читање и подготовка на рацете за пишување.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Тестови за мали ученичиња”

    Your email address will not be published.