Menu Close

Тајната на облаците

450 ден

Приказна што ќе ја скрши сечија рамнодушност.

Колку треба да биде силна една мајка за да се соочи со неподносливата загуба?

Out of stock

Кога директорот на училиштето ќе и предложи на Меги Топер да му одржува приватни часови на Јуриј, малото момче-доселеник кој е премногу болен за да оди на училиште, таа не може ни да замисли што ја очекува. И ќе се изненади кога ќе сфати дека таа како наставничка, учи и научува многу повеќе од детето кое треба да биде нејзин ученик.

Со него ќе ги дели сите мали мигови на среќа, љубовта кон безболот, книгите и пишаниот збор, Ќе ги споделува божиќните празници, радости, веселби. Меѓу нив ќе се роди моќна и топла врска која ќе опстои до се до моментот кога се ќе исчезне…

Хроника за едно пријателство проткаено со исчекувања, стравови и среќа што остава длабока трага во сечиј живот.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Тајната на облаците”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *