Menu Close

Суперхерои

95 ден

Серија боенки со изненадување! Погледни ги илустрациите со 3Д очилата, па обиди се да создадеш своја верзија со помош на боички. Оваа книга им овозможува на децата да уживаат во интересни активности покрај фантастичните визуелни 3Д ефекти!

Категорија: Боенки
Едиција: 3Д боенки
Димензии: 216/280 mm-32 страници

Category:

Серија боенки со изненадување! Погледни ги илустрациите со 3Д очилата, па обиди се да создадеш своја верзија со помош на боички. Оваа книга им овозможува на децата да уживаат во интересни активности покрај фантастичните визуелни 3Д ефекти!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Суперхерои”

    Your email address will not be published.