Menu Close

Спорт

441 ден

Оваа книга претставува цела една палета спортски активности, кои можат да се практикуваат како спортови во слободно време или пак, како спортови со натпреварувачки карактер. Дел од страниците се посветени на победите и рекордите што се најважни во светски рамки и во рамките на Олимписките игри.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: Ларус енциклопедија за млади
Димензии: 220/290 mm – 95 стр; тврд повез

Category:

Оваа книга претставува цела една палета спортски активности, кои можат да се практикуваат како спортови во слободно време или пак, како спортови со натпреварувачки карактер. Дел од страниците се посветени на победите и рекордите што се најважни во светски рамки и во рамките на Олимписките игри.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Спорт”

    Your email address will not be published.