Menu Close

Список со лектири (II-IX одд)

ден

До Бирото за развој на образованието стигнаа многу предлози, а деновиве конечно е објавен новиот список.

Список со лектири од второ до деветто одделение (мкд) ,без најава ,БЕСПЛАТНО,-ТУКА

Во изборот учествуваа наставници, родители, издавачки куќи, Друштвото на писатели на Македонија и професори од катедрите за книжевност при Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ – Скопје и од Институтот за македонска литература.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Список со лектири (II-IX одд)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *