Menu Close

Слатки 1

389 ден

Преку рецептите дадени во овие 2 готвачи за благи работи, ситните колачи,студените десерти, овошните пити, слатките теста и торти за вас веЌе нема да претставуваат никаква тајна. Овие прирачници освен што ќе ве воведат во тајните на кулинарството и волшебниот свет на слатките, исто така ќе ви ги покажат и вештините во поготвувањето и декорирањето при сервирањето на истите.

Категорија: Прирачници
Едиција: Слатки
Димензии: 125/205 mm-176 страници, тврд повез, колор илустрации

Category:

Преку рецептите дадени во овие 2 готвачи за благи работи, ситните колачи,студените десерти, овошните пити, слатките теста и торти за вас веЌе нема да претставуваат никаква тајна. Овие прирачници освен што ќе ве воведат во тајните на кулинарството и волшебниот свет на слатките, исто така ќе ви ги покажат и вештините во поготвувањето и декорирањето при сервирањето на истите.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Слатки 1”

    Your email address will not be published.