Menu Close

Слатки мали чедовишта

150 ден

Оваа книга дава интересен и сликовит приказ за загубените родителски права. Според авторката, со раѓањето на детето вие несвесно се откажувате од правото на сопствен живот за да на крајот дојдете до едно парадоксално откритие дека со губењето на правото на сопствен живот, со блаженство и гордост ви е подарено едно поважно право – ПРАВО ЗА СОЗДАВАЊЕ ЖИВОТ!

Категорија: Прирачници
Едиција: Без влакна на јазикот
Димензии: 160/230 mm – 71 стрaници; брош повез

Category:

Оваа книга дава интересен и сликовит приказ за загубените родителски права. Според авторката, со раѓањето на детето вие несвесно се откажувате од правото на сопствен живот за да на крајот дојдете до едно парадоксално откритие дека со губењето на правото на сопствен живот, со блаженство и гордост ви е подарено едно поважно право – ПРАВО ЗА СОЗДАВАЊЕ ЖИВОТ!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Слатки мали чедовишта”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *