Menu Close

Слатки мали тајни

99 ден

Драги дечиња! Прочитајте ги овие детски тајни и испратете ни ја вашата тајна во пликот што се наоѓа прикачен на задната корица. Со тоа станувате учесник во наградната игра на ТОПЕР. Покрај тоа што може да бидете дел од наредната книга со тајни, ќе станете и потенцијален добитник на многу награди од книжарниците на ТОПЕР!

Категорија: Сликовници
Едиција:
Димензии: 205/298 mm – 24 страници ; брош повез

Category:

Драги дечиња! Прочитајте ги овие детски тајни и испратете ни ја вашата тајна во пликот што се наоѓа прикачен на задната корица. Со тоа станувате учесник во наградната игра на ТОПЕР. Покрај тоа што може да бидете дел од наредната книга со тајни, ќе станете и потенцијален добитник на многу награди од книжарниците на ТОПЕР!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Слатки мали тајни”

    Your email address will not be published.