Menu Close

Сказни за добра ноќ

680 ден

Збирка од 15 интересни сказни, збогатени со прекрасни илустрации, кои можете постојано да им ги читате на вашите деца, а тие одново да уживаат во нив.Тука може да ги најдете овие сказни:
-Куќата што ја изградил Јовче
-Трите јарци итреци
-Зајакот и желката
-Кралот жаба
-Човечето од тесто со ѓумбир
-Снежана и Румена
-Принцезата и зрното грашок
-Рампелстилтскин
-Снежната кралица
-Гускарката
-Јовче и стеблото од грав
-Златокоса
-Царевата нова облека
-Бременските градски свирачи
-Овчарката и оџачарот

Category:

Збирка од 15 интересни сказни, збогатени со прекрасни илустрации, кои можете постојано да им ги читате на вашите деца, а тие одново да уживаат во нив.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Сказни за добра ноќ”

    Your email address will not be published.