Menu Close

Сет сликовници „Годишни времиња“

299 ден

Запознајте ги Цвета, Сончко, Мразулко и Листко, кои ќе ве одведат на патување низ четирите годишни времиња. Децата ќе ги сакаат овие ликови што ги оживуваат цртежите. Тие се поврзани со годишните времиња преку храната што ја јадат, облеката што ја носат и преку активностите во кои учествуваат.

Категорија: Сликовници
Едиција: Сет сликовници ”Годишни времиња”
Димензии: :куферче 16x16x3.5 cm / 4 сликовници 155/155mm – тврд повез

Category:

Запознајте ги Цвета, Сончко, Мразулко и Листко, кои ќе ве одведат на патување низ четирите годишни времиња. Децата ќе ги сакаат овие ликови што ги оживуваат цртежите. Тие се поврзани со годишните времиња преку храната што ја јадат, облеката што ја носат и преку активностите во кои учествуваат.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Сет сликовници „Годишни времиња“”

    Your email address will not be published.