Menu Close

Секс за почетници

150 ден

На хумористично – сатиричен начин со желба да се смират, подучат и охрабрат тинејџерите по прашање за сексот но, истовремено и да се насмеат до солзи со рушење на сите табуа врзани за сексот “без влакна на јазикот” настана и овој откачено – умен прирачник. Се што сте сакале да знаете а, сте се срамеле да ги прашате возрасните ќе најдете тука.

Категорија: Прирачници
Едиција: Без влакна на јазикот
Димензии: 164/232 mm -103 стрaници; брош повез

Category:

На хумористично – сатиричен начин со желба да се смират, подучат и охрабрат тинејџерите по прашање за сексот но, истовремено и да се насмеат до солзи со рушење на сите табуа врзани за сексот “без влакна на јазикот” настана и овој откачено – умен прирачник. Се што сте сакале да знаете а, сте се срамеле да ги прашате возрасните ќе најдете тука.

Please follow and like us:

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Секс за почетници”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *