Menu Close

Светот на животните

60 ден

Волшебно, забавно задоволство! Намокрете ја четката со мала количина на вода. Започнете од врвот на страницата и обојте една по една површина. Различните површини се во различни бои. Подигнете ја четката и преминете на друга површина Дозволете сликата да се исуши пред да ја свртите страницата.

Категорија: Боенки
Едиција: Волшебно боење
Димензии: 220/280 mm – 8 страници за боење ; брош пове

Категорија:

Волшебно, забавно задоволство! Намокрете ја четката со мала количина на вода. Започнете од врвот на страницата и обојте една по една површина. Различните површини се во различни бои. Подигнете ја четката и преминете на друга површина Дозволете сликата да се исуши пред да ја свртите страницата.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Светот на животните”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »