Menu Close

Самомасажа

270 ден

Прирачник за користење на класичниот и единствен тераписки метод на традиционалната кинеска медицина. Книгата е дополнета со илустрации за да помогнат во индивидуалната подготовка за превенција и за третман на заболувања… Техниките на самомасажа по меридијаните и по акупунктурните точки се едноставни, практични и лесни за следење.

Категорија: Прирачници
Едиција:
Димензии: 130/200 mm-285страници ;брош повез

Category:

Прирачник за користење на класичниот и единствен тераписки метод на традиционалната кинеска медицина. Книгата е дополнета со илустрации за да помогнат во индивидуалната подготовка за превенција и за третман на заболувања… Техниките на самомасажа по меридијаните и по акупунктурните точки се едноставни, практични и лесни за следење.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Самомасажа”

    Your email address will not be published.