Menu Close

Розова панделка

290 ден

Посебни мигови,
Први единствени и неповторливи искуства….
Розовата панделка е посветена на вашето девојче: многу страници што треба да се напишат,ден по ден…
За да се сочуваат најубавите и најважни моменти на првите фантастични дванаесет месеци на вашето најмило!

Категорија: Прирачници
Едиција: Радосници
Димензии: 265/270 mm-28 страници; тврд повез

Category:

Посебни мигови,
Први единствени и неповторливи искуства….
Розовата панделка е посветена на вашето девојче: многу страници што треба да се напишат,ден по ден…
За да се сочуваат најубавите и најважни моменти на првите фантастични дванаесет месеци на вашето најмило!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Розова панделка”

    Your email address will not be published.