Menu Close

РЕЧНИК шумарство, екологија, животна средина

390 ден

Познавањето на стручните термини од дадена област може многу да помогне дури и при скромно познавање на определен јазик.

Различните искуства и тешкотии при користењето странски материјали од областа на шумарство, дрвната индустрија, екологијата, одржливиот развој и потребата да земат приклучок и нашите стручни лица од овие области во светските научни и развојни достигнувања, укажуваа дека има потреба од издавање на еден ваков повеќејазичен речник на странски термини, изрази, поими и категории од областа на науката, техниката на производство за индустриско користење на дрвото, со одржливо стопанисување во современите еколошки услови.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “РЕЧНИК шумарство, екологија, животна средина”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Translate »