Menu Close

Региони во Европа

950 ден

Оваа книга е корисен инструмент за истражување со која што ќе ја запознаете историјата, територијата, населението и општеството, патиштата на комуникација, економијата и главните градови на сите европски држави, но и многу интересни податоци(потеклото на името, опкружување, култура, фолклор, обичаи, уметност, кујна). Прекрасниот колорит на фотографиите и физичко – политичките карти што се поместени во оваа книга ,уште еднаш ја надополнуваат комплетната слика за секоја држава.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: /
Димензии: 200/273 mm – 335 стр; тврд повез

Category:

Оваа книга е корисен инструмент за истражување со која што ќе ја запознаете историјата, територијата, населението и општеството, патиштата на комуникација, економијата и главните градови на сите европски држави, но и многу интересни податоци(потеклото на името, опкружување, култура, фолклор, обичаи, уметност, кујна). Прекрасниот колорит на фотографиите и физичко – политичките карти што се поместени во оваа книга ,уште еднаш ја надополнуваат комплетната слика за секоја држава.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Региони во Европа”

    Your email address will not be published.