Menu Close

Раскажи авантура-приказна 1

40 ден

Вашето дете, следејќи ги сликите, треба да ја раскаже приказната со што ќе вежба пишување и ќе ја развие својата фантазија.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Напиши своја приказна
Димензии: 216/280 mm-12 страници

Category:

Вашето дете, следејќи ги сликите, треба да ја раскаже приказната со што ќе вежба пишување и ќе ја развие својата фантазија.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Раскажи авантура-приказна 1”

    Your email address will not be published.