Menu Close

Расадник дома

179 ден

Практично и атрактивно дело за познавање на сите растителни видови што се употребуваат во уредувањето на домашните градини. Совети за правилно одржување на вашите растенија во ентериерот во текот на целата година, како и солуции и третмани за штетници и болести.

Категорија: Прирачници
Едиција: Прирачници за цвеќиња
Димензии: 230/270mm – 47 страници, брош повез

Category:

Практично и атрактивно дело за познавање на сите растителни видови што се употребуваат во уредувањето на домашните градини. Совети за правилно одржување на вашите растенија во ентериерот во текот на целата година, како и солуции и третмани за штетници и болести.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Расадник дома”

    Your email address will not be published.