Menu Close

Разговорник Македонско-Германски

100 ден

Седум џебни книгички кои со сигурност ќе ви ја олеснат секојдневната комуникација на некој од овие седум јазици. Секоја книгичка содржи зборови и изрази од областите: општи изрази, посета, семејство, прашални зборчиња, патување со кола, патување со воз, патување со авион, патување со брод, патување со локален транспорт, туристичка агенција, хотел, во ресторан, во банка, пошта, телефон, продавници-услуги, натписи, барам работа, здравје, култура, спортови и игри, време, време (атмосферски), броеви и мерки.

Категорија: Прирачници
Едиција: Разговорници
Димензии: 80/110 mm-170 страници ;брош повез

Category:

Седум џебни книгички кои со сигурност ќе ви ја олеснат секојдневната комуникација на некој од овие седум јазици. Секоја книгичка содржи зборови и изрази од областите: општи изрази, посета, семејство, прашални зборчиња, патување со кола, патување со воз, патување со авион, патување со брод, патување со локален транспорт, туристичка агенција, хотел, во ресторан, во банка, пошта, телефон, продавници-услуги, натписи, барам работа, здравје, култура, спортови и игри, време, време (атмосферски), броеви и мерки.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Разговорник Македонско-Германски”

    Your email address will not be published.