Menu Close

Работи кои секоја невеста треба да ги знае

210 ден

Сé што ви е потребно за да го испланирате совршениот ден.

Вклучувајќи:

-Како да го испланирате буџетот

-Како да ги изберете вашите придружници

-Како да го одберете невестинскиот фустан

-Како да направите да им биде удобно на вашите гости

-Како да се справите со дарувањето и со невестинската забава

Дополнителни совети за избирањето на вашите гости, на снабдувачите за работите што ви се потребни, изборот на деталите, справувањето со деликатните ситуации и многу, многу повеќе!

Категорија: Белетристика/прирачник
Автор: Мишел Парк Лазет
Димензии: 92/152 mm -143 страници; тврд повез

Category:

Сé што ви е потребно за да го испланирате совршениот ден.

Вклучувајќи:

-Како да го испланирате буџетот

-Како да ги изберете вашите придружници

-Како да го одберете невестинскиот фустан

-Како да направите да им биде удобно на вашите гости

-Како да се справите со дарувањето и со невестинската забава

Дополнителни совети за избирањето на вашите гости, на снабдувачите за работите што ви се потребни, изборот на деталите, справувањето со деликатните ситуации и многу, многу повеќе!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Работи кои секоја невеста треба да ги знае”

    Your email address will not be published.