Menu Close

Професии

88 ден

Ова е серија од пет наслови и тоа: Професии, На Фарма, Во училиште, Превозни средства и Места кои сакам да ги посетам. Тие претставуваат прекрасни илустрирани зборовници со лепенки, која им помага на вашите деца да ги поврзат зборовите со предметите од нивниот секојдневен живот. Зборовите од секоја тема ќе им помогнат на децата да развијат основен речник, а личнистите во книгата ќе се погрижат децата да се забавуваат додека го прават тоа!

Category:

Зборовите од секоја тема ќе им помогнат на децата да развијат основен речник, а личнистите во книгата ќе се погрижат децата да се забавуваат додека го прават тоа!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Професии”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *