Menu Close

Противпожарно возило

126 ден

Нешто ново, нешто поинакво. Можност најмалите сами да го состават моделот на својата омилена фарма, замок, парк или пак противпожарно возило. Со едноставно вадење на засечените делчиња и нивно составување на брз начин се добива 3д модел со кој дечињата ја започнуваат својата игра и креираат сопствена приказна.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Составување модел
Димензии: 210/330 mm-10 стр.

Category:

Нешто ново, нешто поинакво. Можност најмалите сами да го состават моделот на својата омилена фарма, замок, парк или пак противпожарно возило. Со едноставно вадење на засечените делчиња и нивно составување на брз начин се добива 3д модел со кој дечињата ја започнуваат својата игра и креираат сопствена приказна.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Противпожарно возило”

    Your email address will not be published.