Menu Close

Продавница

100 ден

Во овие боенки кои се навистина лесни за боење, релјефните граничници ќе им помогнат на децата да бојат во ограничениот простор и нивните цртежи да бидат навистина прецизни. Исто така има многубројни илустрации и нови зборчиња кои децата ќе ги научат преку поврзување со главниот цртеж. Наслови во оваа серија се: Продавница, Животни, Циркус и Превозни средства.

Категорија: Боенки
Едиција: Лесно се бои
Димензии: 240/240 mm-12 страници

Категорија:

Во овие боенки кои се навистина лесни за боење, релјефните граничници ќе им помогнат на децата да бојат во ограничениот простор и нивните цртежи да бидат навистина прецизни. Исто така има многубројни илустрации и нови зборчиња кои децата ќе ги научат преку поврзување со главниот цртеж. Наслови во оваа серија се: Продавница, Животни, Циркус и Превозни средства.

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Продавница”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »