Menu Close

Прирачник за малите научници

550 ден

Сакаш ли да станеш вистински научник и да ги изненадиш своето семејство и пријателите? Тоа е главната намена на оваа книга. Ќе те води и ќе ти помогне да направиш научни експерименти со различни материјали, кои лесно можеш да ги најдеш во својот дом…

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: /
Димензии: 200/272 mm-145 страници/тврд повез

Category:

Сакаш ли да станеш вистински научник и да ги изненадиш своето семејство и пријателите? Тоа е главната намена на оваа книга. Ќе те води и ќе ти помогне да направиш научни експерименти со различни материјали, кои лесно можеш да ги најдеш во својот дом…

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Прирачник за малите научници”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *