Menu Close

Принцези од бајките

100 ден

Со помош на упатствата чекор по чекор и насоките што лесно се следат, прирачникот Луди идеи за цртање развива цртачка вештина и самодоверба, истовремено обезбедувајќи солидна основа за идните уметници. Прирачникот содржи информации за материјалите што се користат, стручните техники за усовршување, вештините што треба да се совладаат и мноштво корисни совети. Која е твојата принцеза од бајките? Нацртај класична приказна со сите нејзини ликови, од убавиот принц до лошата маќеа!

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Луди идеи за цртање
Димензии: 214/280 mm-32 страници

Категорија:

Со помош на упатствата чекор по чекор и насоките што лесно се следат, прирачникот Луди идеи за цртање развива цртачка вештина и самодоверба, истовремено обезбедувајќи солидна основа за идните уметници. Прирачникот содржи информации за материјалите што се користат, стручните техники за усовршување, вештините што треба да се совладаат и мноштво корисни совети. Која е твојата принцеза од бајките? Нацртај класична приказна со сите нејзини ликови, од убавиот принц до лошата маќеа!

    Рецензии

    Сеуште нема препораки.

    Оценете го производот “Принцези од бајките”

    Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

    Translate »