Menu Close

Принцези од бајките

100 ден

Со помош на упатствата чекор по чекор и насоките што лесно се следат, прирачникот Луди идеи за цртање развива цртачка вештина и самодоверба, истовремено обезбедувајќи солидна основа за идните уметници. Прирачникот содржи информации за материјалите што се користат, стручните техники за усовршување, вештините што треба да се совладаат и мноштво корисни совети. Која е твојата принцеза од бајките? Нацртај класична приказна со сите нејзини ликови, од убавиот принц до лошата маќеа!

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Луди идеи за цртање
Димензии: 214/280 mm-32 страници

Category:

Со помош на упатствата чекор по чекор и насоките што лесно се следат, прирачникот Луди идеи за цртање развива цртачка вештина и самодоверба, истовремено обезбедувајќи солидна основа за идните уметници. Прирачникот содржи информации за материјалите што се користат, стручните техники за усовршување, вештините што треба да се совладаат и мноштво корисни совети. Која е твојата принцеза од бајките? Нацртај класична приказна со сите нејзини ликови, од убавиот принц до лошата маќеа!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Принцези од бајките”

    Your email address will not be published.