Menu Close

Принцеза

63 ден

Прекрасна забава за вашите деца. Низ играта со пронаоѓање на соодветни лепенки детето всушност учи да воочува различни форми, да го тренира окото и да ja развива моториката. Покрај лепенките има и краток текст на секоја страна што ја надополнува книгата и како сликовница. Од оваа едиција има четири различни наслови: Принцеза, Самовила, Во џунглата и На Фармата.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Светки- книги со лепенки
Димензии: 190/240 mm-12 страници

Category:

Прекрасна забава за вашите деца. Низ играта со пронаоѓање на соодветни лепенки детето всушност учи да воочува различни форми, да го тренира окото и да ja развива моториката. Покрај лепенките има и краток текст на секоја страна што ја надополнува книгата и како сликовница. Од оваа едиција има четири различни наслови: Принцеза, Самовила, Во џунглата и На Фармата.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Принцеза”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *