Menu Close

Приказни за девојчиња

220 ден

Прекрасна колекција на приказни, каде што мудроста и добрината секогаш победува. Фантастично илустрирана и лесно читлива, оваа книга ќе го поттикне развивањето на добрите особини кај вашето дете. Учете на забавен начин и уживајте во читањето!

Категорија: Збирки приказни
Едиција:
Најубавите збирки за деца Димензии: 192/236 mm- 80 стр.;тврд повез и илустрации во боја

Category:

Прекрасна колекција на приказни, каде што мудроста и добрината секогаш победува. Фантастично илустрирана и лесно читлива, оваа книга ќе го поттикне развивањето на добрите особини кај вашето дете. Учете на забавен начин и уживајте во читањето!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Приказни за девојчиња”

    Your email address will not be published.