Menu Close

Подводен свет

95 ден

Избор од четири различни приказни со лепенки кои се за повеќекратна употреба, со живописни бои и прекрасни илустрации. Оваа едиција ги вклучува следните илустрации: Моја принцеза, Самовила, Во потрага по богатството и Подводен свет.

Категорија: Сликовници
Едиција: Книги со светки и блесок
Димензии: 210/300cm- 14 стр ; брош повез

Category:

Избор од четири различни приказни со лепенки кои се за повеќекратна употреба, со живописни бои и прекрасни илустрации. Оваа едиција ги вклучува следните илустрации: Моја принцеза, Самовила, Во потрага по богатството и Подводен свет.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Подводен свет”

    Your email address will not be published.