Menu Close

Пинокио

100 ден

Четири познати приказни презентирани на сосема поинаков начин наменети за оние најмладите. За секоја приказна добивате посебна книгичка со богати и живи илустрации и анимирано цд во кое е раскажана истата.

Категорија: Сликовници
Едиција: Светот на бајките (книга + цд)
Димензии: 165/230 mm-15 стр.

Category:

Четири познати приказни презентирани на сосема поинаков начин наменети за оние најмладите. За секоја приказна добивате посебна книгичка со богати и живи илустрации и анимирано цд во кое е раскажана истата.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Пинокио”

    Your email address will not be published.