Menu Close

Песочниот часовник

420 ден

Колку може местото да ти го смени животот? Разумната Нора секогаш ги прифаќала своите успеси како нешто природно, но животот одеднаш почнува да ѝ се урива.

Out of stock

Потиштена од анксиозност и кошмари сфаќа дека ја привлекуваат долгите плажи на Тенби, мало место во кое била само еднаш. Заедно со една локална жителка зема под наем прекрасна вила и полека почнува да се навикнува на новиот живот. Но, Тенби си крие нова тајна, а Нора наскоро ќе открие дека тоа гратче на брегот на морето има моќ да ги исцели дури и најболните спомени. 1950 год. Од својата единаесетта година Клои доаѓа во Тенби секое лето. Престојува кај роднини и минува долги идилични денови на плажата. Секоја година ѝ е иста, се додека не запознае едно постаро момче кое за миг ќе ја освои. Но, во ноќта на првиот состанок Клои ќе дојде до сознание чии последици ќе ја прогонуваат засекогаш.

Please follow and like us:

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Песочниот часовник”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Translate »