Menu Close

Песнички

35 ден

Серија кратки приказни прилагодени за најмалата возраст, освен по својата содржина, и по својата големина, направени така да можат да ги држат во рака и малите детски рачиња.Оваа едиција е достапна и на албански јазик.

Категорија: Сликовници
Едиција: Мали приказни
Димензии: 120/165mm-16 страници

Category:

Серија кратки приказни прилагодени за најмалата возраст, освен по својата содржина, и по својата големина, направени така да можат да ги држат во рака и малите детски рачиња.Оваа едиција е достапна и на албански јазик.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Песнички”

    Your email address will not be published.