Menu Close

Пепа се запознава со кралицата

89 ден

Хип, хип, ура! Кралицата ќе ја награди Госпоѓица Зајчица со посебен медал за нејзината работливост. Што ќе се случи кога Пепа и нејзините пријатели ќе одат во палатата да се сретнат со Нејзиното Височество?

Категорија: Сликовници
Едиција:
Димензии: 202/202 mm – 24 страници; брош повез

Category:

Хип, хип, ура! Кралицата ќе ја награди Госпоѓица Зајчица со посебен медал за нејзината работливост. Што ќе се случи кога Пепа и нејзините пријатели ќе одат во палатата да се сретнат со Нејзиното Височество?

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Пепа се запознава со кралицата”

    Your email address will not be published.