Menu Close

Патување низ вселената

160 ден

Значи, дали си подготвен за патување низ вселената кое ќе те остави без здив? Не ти треба ниту голем куфер, ниту пасош. Единствено ти треба твојата лупа! Употреби ги твоите вештини за набљудување и логика и покажи ја својата генијалност и интелигенција… во случај да сакаш да останеш неповреден!

Категорија: Сликовници
Едиција: Сликовници со лупа
Димензии: 210/300 mm – 32 страници ; мек повез и илустации во боја

Category:

Значи, дали си подготвен за патување низ вселената кое ќе те остави без здив? Не ти треба ниту голем куфер, ниту пасош. Единствено ти треба твојата лупа! Употреби ги твоите вештини за набљудување и логика и покажи ја својата генијалност и интелигенција… во случај да сакаш да останеш неповреден!

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Патување низ вселената”

    Your email address will not be published.