Menu Close

Откритија

150 ден

Во текот на илјадници години човекот еволуирал од мајмун во денешниот современ човек. Неговата еволуција претставува долга приказна за откритија и изумите, кои многу го подобрија неговиот живот. Со читање на овие книги, децата ќе добијат мал преглед на големиот број откритија и изуми.

Категорија: Енциклопедии
Едиција: ТОПЕР енциклопедии
Димензии: 217/265 mm-32 страници; тврд повез

Category:

Во текот на илјадници години човекот еволуирал од мајмун во денешниот современ човек. Неговата еволуција претставува долга приказна за откритија и изумите, кои многу го подобрија неговиот живот. Со читање на овие книги, децата ќе добијат мал преглед на големиот број откритија и изуми.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Откритија”

    Your email address will not be published.