Menu Close

Одземање

270 ден

Со оваа сложувалка од 58 парчиња вашето дете на многу едноставен и лесен начин ќе ја усвои операцијата одземање.

Категорија: Едукативни изданија
Едиција: Пазли
Димензии: 370/284 mm- картон

Category:

Со оваа сложувалка од 58 парчиња вашето дете на многу едноставен и лесен начин ќе ја усвои операцијата одземање.

    Reviews

    There are no reviews yet.

    Be the first to review “Одземање”

    Your email address will not be published. Required fields are marked *